همه چیز از همه جا
"همه چیز از همه جا"
دانستنی های جالب 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های مفید

سس مایونز به دلیل چربی بسیار بالایی که دارد موجب آسیب رساندن به بدن به ویژه آسیب به سلول های مغزی می شود.
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند،سس مایونز چون هنگام تولید در درجه حرارت زیادی قرار می گیرد از این رو بسیار آسیب پذیر  شده و چربی های آن مستقیما در دیواره های قلبی عروقی قلب و مغز رسوب می کنند و خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش می دهند.
گفتنی است در تهییه سس مایونز ماده ای به نام پراکسید استفاده می شود که این ماده در کاهش قدرت یادگیری و فراموشی تاثیر بسزایی دارد و در سالمندان نیز موجب بروزآلزایمر می شود.
پزشکان توصیه می کنند مصرف یک قاشق کوچک سس مایونز در روز آسیب زیادی به بدن وارد نمی کند اما مصرف بیش از حد آن بسیار خطرناک و مشکل آفرین است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: پزشکی، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 29 شهريور 1392برچسب:سکته مغزی,سکته قلبی,آلزایمر,سس مایونز, ] [ 9:57 ] [ احسان ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

© 2014 PHP Solutions


درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
در این وبلاگ برای شما بازدیدکنندگان محترم مطالبی جالب و زیبا نمایش داده می شود که بنده امیدوارم شما از این مطالب خوشتان بیاید.
به علت بروز بودن، لطفا به صفحات دیگر هم مراجعه کنید.
در ضمن ما مطالب را از سايت ها و خبر گذاري ها برداشته شده و با كمي ويرايش به نمايش شما عزيزان گذاشته مي شود.
لطفا هميشه براي جزييات بيش تر به ادامه مراجعه نماييد. مدير وب : احسان كلاته
آرشيو مطالب
تير 1393
خرداد 1393 ارديبهشت 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آذر 1391 آبان 1391 مهر 1391 شهريور 1391
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 34
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 50
بازدید ماه : 1162
بازدید کل : 483060
تعداد مطالب : 271
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1


كد زير را در قسمت تنظيمات وبلاگ خود قرار دهيد
. .

.
.

.

کد هدایت به بالا

. . .